Бюро перекладів "Консул"

Консул - фото
бульвар Лесі Українки, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Паспорти, дипломи та довідки, свідоцтва та інші документи в разі їхнього представлення в посольства, державні органи та багато інших установ і організацій вимагають точного перекладу та нотаріального засвідчення. Оскільки мова йде про важливі документи, то зрозуміло, що якість виконаного перекладу повинна відповідати високим стандартам та вимогам.

Якщо у вас виникла потреба в перекладі та посвідченні певних документів, ви не впевнені, яке саме засвідчення необхідне у вашому конкретному випадку, маєте інші питання щодо перекладів, варто звернутися до професіоналів, які надають фахові послуги в Бюро перекладів «Консул».

Фахівці Бюро здійснюють:

  • усні та письмові переклади різних українських документів на іноземні мови;
  • усні та письмові переклади іноземних документів чи статей на українську мову;
  • нотаріальне засвідчення документів;
  • апостиль та легалізацію документів, тобто надання їм юридичної сили;
  • переклад різних документів польським присяжним перекладачем.

Процедура перекладу й засвідчення документів передбачає підпис перекладача, що підтверджує відповідність його змісту оригіналу. Нотаріус засвідчує особу перекладача, достовірність його підпису.

Працівники Бюро перекладів «Консул» відповідають за якість своїх перекладів, працюють швидко та професійно. Ми розуміємо важливість та відповідальність нашої роботи для наших замовників, тому намагаємося виправдати їхню довіру та підтвердити свою високу репутацію.
 

Відгуки